O nama

Niste zadovoljni izgledom vaše okućnice?

Želite li posvetiti više vremena BITNIJIM stvarima od košnje trave?

Dok sam bio zaposleni student, i ja sam odgovorio DA na prethodna pitanja. Tada sam došao na ideju da otvorim firmu koja će na poziv doći na teren, i za PRISTUPAČNU cijenu riješiti moj i Vaš problem.

Tko smo mi?

Naša firma je započela s radom 14. travnja 2014. Sjedište nam se nalazi u Rukavcu. Košnja trave i ostale usluge se obavljaju na širem području Rijeke i Matulja. Kako su nam Rijeka i Opatija blizu, dolazak na teren je brz i jeftin. Dolazak na procjenu obavljamo u roku 24 sata. Kod hitnih intervencija, postoji i mogućnost noćnog rada.

Mi smo tvrtka za kompletno uređenje okućnice. Nudimo mogućnost prizemnih i visinskih radova. Koristimo kako ručne, tako i razne motorne i električne alate – ovisno o potrebi klijenta. Za potrebe odvoza i dovoza materijala, koristimo vlastito teretno vozilo. Nudimo i mogućnost sklapanja ugovornog održavanja. Naše usluge se mogu koristiti jednokratno ili kao mjesečni paketi(košnja trave). Održavanje i uređenje vrtova, naša je djelatnost, a pod to spadaju:

– košenje trave
– šišanje žive ograde i oblikovanje drveća
– sijanje trave, izrada travnjaka i ukrasnih puteva
– krčenje šikare(priprema građevinskih zemljišta i nepristupačnih zemljišta – sa izvlačenjem materijala)
– ostali radovi, uređenje okućnice, terena i livada
– rušenje stabala
– nabava i ugradnja betonskih elemenata(vaza, ukrasnih elemenata, roštilja…)
– Nabava i dovoz biljnog materijala
– Dovoz zemlje za vrt i okućnicu

Nudimo mogućnost profesionalnih savjeta.

Uvođenje inovacija je ključ uspjeha u mladoj europskoj tvrtci

Koja je naša prednost pred konkurencijom?

  • Točnost i organiziranost, naše su jače strane.
  • Mi obavljamo usluge veoma brzo.
  • Naša reakcija na vaš poziv je brza, te dolazimo na procjenu u roku od 24h.
  • Inovativnost nam je jača strana.
  • Kada dođemo na teren, veoma smo ugodni za druženje i razgovor.
  • Naši su zaposlenici uvijek nasmijani!
  • Mi nudimo cijeloukupni raspon usluga iz naše industrije.
  • Nismo u sustavu pdv-a, pa su naše cijene jeftinije od ostalih!

Po čemu smo jedinstveni?

INOVATIVNOST i ORGANIZIRANOST naša je najjača strana. Uvijek nastojimo raditi stare stvari na nove(bolje i efikasnije) načine.

Naša priča

Tvrtku je osnovao Ivan Jugo. On je pohađao Pravni fakultet u Rijeci. Oduvijek je htio osnovati svoju tvrtku, što mu je pošlo za rukom u ljeto 2014. Od početnih usluga košnje i orezivanja, kroz praksu i edukacije, proširili smo ponudu usluga kako bi zahvatili i uređenje okućnice. Uz to, imamo vješte zaposlenike kojima rušenje drveća nije strano – posao na okućnici koji zna biti opasan. Kako je osnivač imao prijašnje znanje u održavanju okućnice, prenio ga je na zaposlenike. Svi se u tvrtci slažu da je održavanje okućnice posao koji ispunjava čovjeka. Osim čistog zraka i sunca, tu su i postignuća koja su brzo vidljiva. Naši su zaposlenici učeni kako bi obavili profesionalan posao.
Zaposlenici su nam u stalnom procesu edukacije, kako bi Vama pružili savršenu okućnicu.

Također, trenutno nismo u sustavu PDV-a, tako da na naše usluge ne plaćate dodatnih 25% poreza. Poduzeće se neprestano bavi inovacijom usluga. Uz stalni napredak usluga, povećavamo zadovoljstvo klijenata. Osim narudžbe procjene preko e-maila, našim klijentima pružamo obavjesti preko socijalnih mreža, što nas razlikuje od konkurencije.

Zašto smo ovdje? (što klijent ima od toga, što mi imamo od toga)

Kod nas nema skrivenih razloga, već smo tu kako bismo Vam pomogli, a uz to pružamo najjeftiniju cijenu na tržištu. Naša je želja pružiti vam usluge na najvišoj profesionalnoj razini, s najvišom razinom uslužnosti i jednostavnosti.

Misija naše tvrtke je: „Urednost vrtova naša je briga, a posao obavljamo uvijek u dogovorenom roku i uz potpuno zadovoljstvo mušterija, postignuto uslugom koja nadmašuje očekivanja.“

Vizija naše tvrtke glasi: “Postati efikasna tvrtka za održavanje zelenih površina u Hrvatskoj, a zatim i širenje poslovanja na ostale države članice Europske Unije.“

Za više informacija o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte!

Povratak na: Početnu stranicu