Krajobrazno vrtlarstvo (Dizajn eksterijera) u Rijeci, Opatiji i široj okolici

Prepustite našem timu stručnjaka zadatak dizajniranja okućnice. Surađujući s vama, ostvarujemo sve želje o okućnici iz snova. Ispunite si želje o okućnici iz snova. dizajn eksterijera je posao kojeg najbolje obavljaju stručnjaci koji su dugo u tom poslu.

 

Dizajn eksterijera tvrtke Zlatni Bush - primjer
Dizajn eksterijera tvrtke Zlatni Bush – primjer

Dizajn eksterijera i uređenje okućnice je skup vještina i znanja kojim se pospješuje izgled i smisao okoliša. Težnja ove struke je da se u okućnicu uklope umjetnost, botanika, hortikultura, ekologija, agronomija i psihologija. Bitni čimbenici za dizajn jesu: tlo, lokacija, površine i granice.

Prvi vrtovi uređeni u estetske svrhe se javljaju u drevnoj perziji. Ta praksa ponovno oživljava u doba renesanse, kada engleski i francuski plemići uređuju formalne vrtove za svoje vile. Osim uređenja u estetske svrhe, također je moguće urediti vrt za povrće ili druge jestive kulture. Kućni povrtnjaci su veoma bitni za održivost planete.

Uređenje počinje sagledavanjem stanja na terenu i želja klijenata. Nakon toga sljedi faza planiranja, razrade ideje i dizajna. Cijeli proces se završava izvođenjem radova.

 

Prepuštanjem dizajna našem timu stručnjaka:

  • Smanjujete muke oko potrage odgovarajućeg bilja

  • Dobivate profesionalno uređenu okućnicu, od plana do završetka

  • Rješavate sve probleme okućnice odjednom, bez potrage na raznim mjestima

  • Dobivate detaljne informacije o vašoj okućnici i potrebnim radovima

 

Uredenje okucnice
Plan uredenja okucnice